Κατοικώ : κενό, δράση, ενεργοποίηση, χώρος - Ζήνδρου, Ιουλιέτα
[Ο τρόπος που λειτουργεί η βιομηχανία προάγοντας το μαζικά κατά παραγγελία παραγομένων (mass customization) αφήνει ένα ανοικτό πεδίο έρευνας στην ταυτότητα χώρων και αντικειμένων, που στην περίπτωση της κατοικίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία διαφορετική συνολική αντιμετώπιση. Η κατοικία επιλέγεται να σχεδιαστεί σε ένα από τα κενά (Καλλιρόης 22), που τυχαία διατηρούνται στην πόλη, λειτουργώντας έτσι εν μέρει παρασιτικά. Μέσα από εναλασσόμενα σενάρια χρηστών και χρήσεων, συχνά ετερόκλητων της λειτουργίας του κατοικώ, επιδιώκεται να αποδοθεί αποτελεσματικά η πολυπλοκότητα. Η σταθερή διάταξη των εγκαταστάσεων, η σημειακή τοποθέτηση των αντικειμένων, που αντιμετωπίζονται ως ελκυστές ενδιαφέροντος και οι εφήμερες δράσεις που ενεργοποιούν περιοχές, συλλειτουργούν δημιουργώντας ένα σύστημα σχεδιασμού που βασίζεται στη χρονική μεταβολή. Η έρευνα για τη μεταβλητότητα του κελύφους ακολούθησε διαφορετικές λογικές ανάλογα με τις απαιτήσεις των σεναρίων. Ο σχεδιασμένος χώρος-αντικείμενο βασίζεται στην έννοια της mass customization, και έχοντας συγκεκριμένη ταυτότητα ικανοποιεί την πιθανή ανάγκ