Κατοικία σπουδαστών της Α.Σ.Κ.Τ. - Κερκίδου, Μαρία
[Κατοικία που προορίζεται για σπουδαστές της Α.Σ.Κ.Τ. (Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών), στόχος της η παροχή βασικών χώρων για τη διαβίωση αλλά και την καλλιτεχνική δημιουργία των σπουδαστών. Ένταξη στην περιοχή με στόχο την πολιτιστική αναβάθμιση. Νέα προσέγγιση της κατοικίας, καθώς και της επαναλαμβανόμενης μονάδας κατοικίας με στόχο τη σχέση με τό δρόμο.]