Συνοχή και συνέχεια στον αστικό ιστό : Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας - Ζαβογιάννη, Παρασκευή
[Πολεοδομική παρέμβαση στον παραθαλάσσιο οικισμό Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας. Επέμβαση στον αστικό ιστό για σύνδεση παλιού και νέου οικισμού, κυκλοφοριακή παρέμβαση, χωροθέτηση λειτουργιών κατά μήκος βασικού δικτύου πεζοδρόμησης, σημαντικών για τον οικισμό και κτιριολογική πρόταση για τις επιμέρους λειτουργίες που προτείνονται. Γενικά ήπια παρέμβαση με σεβασμό στο φυσικό τοπίο και το υπάρχον ανθρωπογενές περιβάλλον.]