Διαμόρφωση χώρων σε εστιατόριο-καφέ στη Νέα Μάκρη - Πάνου - Παπαθεοδώρου, Ανδριανή
[Κτίριο που προϋπάρχει και λειτουργεί ως καφετέρια. Προβληματική ένωση του κτιρίου με τον εξωτερικό του χώρο. Γίνεται προσπάθεια γι'αυτήν την ενοποίηση μέσα από μία ενιαία πορεία. Σχεδιάστηκαν και κάποια έπιπλα για την εσωτερική διαμόρφωση του χώρου.]