Ένα μοναστήρι και ένα πανηγύρι : αφετηρία για μία συνθετική πρόταση στον τόπο της μονής Γενέσιον Θεοτόκου Κατουσίου - Μπέκα, Μαρία
[Αποτύπωση χώρων μονής (πλην του καθολικού). Ανάλυση του τόπου-τοπίου-θέασης. Ανάλυση των χώρων της μονής και διερεύνηση δυνατοτήτων. Συνθετικός χειρισμός υπαρχόντων κελυφών και νέες δομές (μουσείο για τα κειμήλια, ξενώνες για τους προσκυνητές και πλάτωμα για τις ανάγκες του πανηγυριού).]