Παραλία Κύμης - Γκίκα, Αργυρώ
[Μετατόπιση του υπάρχοντος λιμανιού στην Κύμη και αλλαγή χρήσης του χώρου, δημιουργία χώρου αναψυχής και εκτόνωσης για τους κατοίκους της Κύμης. Όλες οι επεμβάσεις είναι ήπιας μορφής δεδομένου του προβλήματος του οδικού δικτύου στην περιοχή.]