Καταδυτικό κέντρο στα Ταμπακάρια Χανίων : αποκατάσταση και επανάχρηση - Λαμπρινού, Άννα
[Στην περιοχή Ταμπακάρια Χανίων επιλέγονται δύο κτίρια τα οποία αποκαθίστανται και επαναλειτουργούν ως καταδυτικό κέντρο.]