Ανάπτυξη παράκτιας ζώνης όρμου Δραπετσώνας - Αγραφιώτου, Ευγενία
[Η μελέτη αφορά στην ανάπτυξη του παράκτιου μετώπου της Δραπετσώνας και περιλαμβάνει την περιοχή από την ακτή Βασιλειάδη έως τις εγκαταστάσεις της Ε.Υ.Δ.Α.Π. Προτείνεται μια ανάπλαση "αστικού" χαρακτήρα που περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός πυρήνα διοικητικών και εμπορικών χρήσεων - σε συνδιασμό με ένα εκθεσιακό κέντρο, ενός ξενοδοχείου, ενός ναυτικού μουσείου, μιας μαρίνας καθώς και δύο αναψυχιακών πυρήνων.]