Το μετόχι Βουρβά στα Σπάτα : αποτύπωση και κατασκευαστική ανάλυση, αποκατάσταση και επανάχρηση ως κέντρο οίνου - Γκάμα, Ελένη - Ελευθερία
[Αρχικά γίνεται μια εκτενής περιγραφή του μνημείου, που περιλαμβάνει ιστορική αναδρομή, αποτύπωση και οικοδομικές λεπτομέρειες. Στη συνέχεια γίνεται μια πρώτη πρόταση αποκατάστασις με τις άμεσες επεμβάσεις του μνημείου, ανεξαρτήτως της μιας χρήσης. Τέλος, μετά από χωροταξική-πολεοδομική περιγραφή της περιοχής μας γίνεται πρόταση επανάχρησις (κτιριολογικό, κατόψεις, υλικά) και λεπτομέρειες αποκατάστασης.]