Κατασκευαστική ανάλυση, αποτίμηση παθολογίας και προτάσεις επισκευής και επανάχρησης του ιστορικού κτιρίου "Ορφέας", στη Λευκάδα - Βλάχος, Αναστάσιος
[Στην παρούσα διπλωματική, γίνεται : πλήρης αποτύπωση του ιστορικού κτιρίου "ΟΡΦΕΑΣ" στην Λευκάδα, κατασκευαστική ανάλυση του, και αποτίμηση ζημιών από το σεισμό του Αυγούστου 2003 αλλά και από προγενέστερους. Στην συνέχεια προτείνονται διάφορες επεμβάσεις για την επισκευή του κτιρίου καθώς και αρχιτεκτονική πρόταση για την επανάχρησή του.]