Κοινωνικός ξενώνας νέων στο Μεταξουργείο - Μπλέσιος, Παντελής
[Η διπλωματική εργασία, αφορά στο σχεδιασμό ενός κοινωνικού ξενώνα για νέους που αντιμετωπίζουν, ή βιώνουν το πρόβλημα του κοινωνικού αποκλεισμού. Ο ξενώνας, στοχεύει στη φιλοξενία (6-18 μήνες), επαγγελματική κατάρτιση των νέων και -τελικώς- τη διασύνδεση τους με την αγορά εργασίας και την αυτονόμησή τους.]