Πύργος Πειραιά : ένας γίγαντας κοιμάται.. - Κανέλλος, Νέστορας
[Επανάχρηση του κτιρίου με βάση τις θεωρίες Αrchigram, μεταβολιστών και δικτύων δημιουργία ενός Μεσογειακού Κέντρου Μεταπτυχιακών Σπουδών.]