Οικοτουριστική μονάδα στη λίμνη Κερκίνη - Πανταλέων, Αθηνά
[Μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση στο δυτικό ανάχωμα της λίμνης Κερκίνης, κοντά στο χωριό Κερκίνη στο ν. Σερρών που θα προσφέρει στους επισκέπτες: περιβαλλοντική επιμόρφωση σχετικά με τον προστατευόμενο υγρότοπο-διαμονή-εξοπλισμό για διάφορες δραστηριότητες στη φύση-φαγητό.]