Συναυλιακό κέντρο στην Πάτρα - Σιαΐνη, Ευθυμία
[Συναυλιακό κέντρο στην Πάτρα σε οικόπεδο ενταγμένο μέσα στον αστικό ιστό σε περιοχή πυκνής δόμησης. Χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα μέσα έκφρασης για την καλύτερη κατανόηση της σύνθεσης.]