Φοιτητική εστία στον Άγιο Λουκά, Πατήσια - Αγγελοπούλου, Θεοδώρα
[Επέκταση της ήδη υπάρχουσας φοιτητικής εστίας Αθηνών (ΦΕΑ). Είναι για 110 φοιτητές ενώ οι κοινόχρηστες λειτουργίες εξυπηρετούν και τους 250 φοιτητές της ΦΕΑ.]