Διαμόρφωση περιοχής σιδηροδρομικού σταθμού στην Καρδίτσα - Μαστοράκη, Αικατερίνη
[Προτείνεται νέο κτίριο για τον υπάρχον σιδηροδρομικό σταθμό Καρδίτσας. Παράλληλα μελετάται και προτείνεται αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής στην οποία εντοπίζεται.]