Αποτύπωση, τεκμηρίωση οικίας Δελήμπαση στην Ύδρα και στατική προσομοίωση του φέροντος οργανισμού του κτιρίου - Τσιτσινάκη, Μυρτώ
[Εισαγωγικά γίνεται αναφορά στο τοπικό Ιστορικό Δομικό Σύστημα του νησιού. Ακολουθεί η αναλυτική περιγραφή του κτιρίου και η ανάλυση της παθολογίας του (κεφ. Β, Γ). Στο κεφάλαιο Δ αναλύεται ο τρόπος προσομοίωσης του κτιρίου με το πρόγραμμα SAP 2000 (πεπερασμένα στοιχεία). Στο κεφάλαιο Ε παρουσιάζονται τα αποτελέσματα : Γίνεται έλεγχος της φέρουσας τοιχοποιίας σε διάτμηση και ροπή εκτός επιπέδου, και των ξύλινων στοιχείων του φορέα σε εφελκυσμό, θλίψη και κάμψη. Το τεύχος της αποτύπωσης περιλαμβάνει 19 σχέδια.]