Καλλιτεχνικά εργαστήρια και δημοτικός ραδιοσταθμός στη Νέα Πολιτεία Λάρισας - Γκουτσαμπασούλη, Θεοδώρα
[Στο υπάρχον οικόπεδο υπάρχει ερείπιο από το κονάκι του Αβέρωφ, στο οποίο με διάφορες επεμβάσεις και στον εσωτερικό χώρο αλλά και στην πλαστικότητα του κτιρίου, στεγάζονταιι εργαστήρια κεραμικής, ψηφιδωτού και αγιογραφίας. Με μία εξωτερική σύνδεση και σε ένα εντελώς νέο κτίριο κωνικού σχήματος, έτσι ώστε να αποτελεί σήμα κατατεθέν για την περιοχή, τοποθετώ όλες τις λειτουργίες του ραδιοφώνου.]