Χαμένοι στη μετάφραση Τόκιο Ιαπωνία - Κανάκη, Αναστασία ([χ.ό.], 2004)
[Η ιδιαιτερότητα του Ιαπωνικού πολιτισμού όπως εκφράζεται σε διάφορες επιμέρους πλευρές του, αντανακλάται παράλληλα και στην αρχιτεκτονική και πολεοδομία του τόπου, επιβάλλοντας μια διαφορετική από τη δυτική "λογική", με τους δικούς της "κώδικες" ασύμμετρους με τις δικές μας καθιερωμένες αξίες.]