Αποτύπωση και κατασκευαστική ανάλυση με πρόταση επανάχρησης παραδοσιακού ελαιοτριβείου στη Δράκεια Πηλίου - Κουφαλιώτης, Κωνσταντίνος
[Η αποτύπωση της λειτουργίας ενός ελαιοτριβείου του 1920 και πρόταση επανάχρησης ως ξενώνα και μουσείου ελιάς.]