Η ταινιοθήκη της Ελλάδος - Αναστασιάδη, Ειρήνη - Γαρυφαλλιά
[Σε χώρο επί της Πειραιώς, απέναντι από τον τεχνοχώρο (Πειραιώς 102) προτείνεται το κτήριο της ταινιοθήκης της Ελλάδος, το οποίο περιλαμβάνει υποδοχή, βιβλιοθήκη, διοίκηση, εκθεσιακό χώρο (μόνιμες + περιοδικές), 2 κινηματογραφικές αίθουσες και 1 θερινό. Βασικό συνθετικό άξονα αποτελεί το πολεοδομικό πρόβλημα του έντονου χαρακτήρα της Πειραιώς (κίνηση, θόρυβος) και τον χαρακτήρα γειτονιάς από την πλευρά του Γκαζιού.]