Καλλιτεχνικό εργαστήρι στο φαράγγι του Ριντόμου : τα χρώματα και τα σχήματα - Κουζή, Αντωνία
[Στο φαράγγι του Ριντόμου, στη Μεσσηνιακή Μάνη έγινε μία πλήρη ανάλυση του περιβάλλοντος και όλων των στοιχείων του χώρου προκειμένου να τοποθετηθεί ένα εργαστήρι καλλιτεχνών. Οι καλλιτέχνες μένουν εκεί όλο το χρόνο, τους παρέχουν υλικά και μπορούν να δουλεύουν απερίσπαστοι. Ο προσδιορισμός της "χωρητικότητας" του τοπίου οδήγησε στην τελική μορφή και ανάπτυξη της πρότασης.]