Το τελειωμένο ατελείωτο : κοινωνοί στο στιγμιαίο σώμα - Δημητρίου, Σωτήρης
[Το θέμα αφορούσε επέμβαση στην περιοχή του Μοναστηρακίου, και κύριος στόχος ήταν να προσεγγίσετε δυνητικοποιήσεις μέσω χωροθετήσεων. ΕΡΓΑΛΕΙΟ ήταν το δίπολο τελειωμένου ατελείωτου, εννοώντας τελικές καταστάσεις, εσωτερικής ενεργοποίησης.]