Το κτίριο εκπαίδευσης στην Ελλάδα : η βιοκλιματική του διάσταση - Κουκουζή, Κωνσταντίνα ([χ.ό.], 2004)
[Αναλυτική καταγραφή, ανάλυση και αξιολόγηση παραδειγμάτων σχολικής αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα με βάση τον βαθμό στον οποίο πληρούνται σε αυτά οι αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού.]