Φωτισμός-βιοκλιματική αρχιτεκτονική : ο φυσικός φωτισμός στην αρχιτεκτονική και ειδικά στη βιοκλιματική αρχιτεκτονική - Παρασχιάκου, Μαρία ([χ.ό.], 2004)
[Διερεύνηση του θέματος του φυσικού φωτισμού στην αρχιτεκτονική και ειδικότερα στη βιοκλιματική αρχιτεκτονική.]