Χωρική ανάγνωση της Τρίπολης - Κρασοπούλου, Μαρία ([χ.ό.], 2004)
[Προσπάθεια χωρικής ανάγνωσης του ιστορικού κέντρου της Τρίπολης με εργαλεία τις θεωρίες των Bill Hellier και Aldo Rossi, και εφαρμογή τους στην Τρίπολη.]