Φως- σκιά - Κλάδη, Κατερίνα ([χ.ό.], 2004)
[Το φως και η σκιά σε σχέση με δύο πολιτισμούς, Ανατολή και Δύση κατ'επέκταση Ιαπωνία και Ελλάδα μέσα από δύο κατοικίες το Azuma House του Tadao Ando και της διπλοκατοικίας στις Σπέτσες του Α. Κωνσταντινίδη.]