Πάτρα : η άρρηκτη(;) σχέση της πόλης με τη θάλασσα : σχεδιασμοί, παρεμβάσεις και λόγος περί αειφορίας - Ταραπέρας, Χαράλαμπος ([χ.ό.], 2004)
[Οι αναπλάσεις στην παραθαλάσσια ζώνη της πόλης, μετά την κατασκευή του νέου λιμένα, πρόκειται να επηρεάσουν τον αστικό ιστό και την εικόνα της πόλης. Αστική αειφορία- το μεγάλο ζητούμενο.]