Προσεγγίζοντας την πόλη καρέ-καρέ : η Αθήνα μέσα από τρεις ταινίες - Θεοφιλάτου, Παναγιώτα ([χ.ό.], 2004)
[Στη διάλεξη αυτή προσεγγίζεται η εικόνα της Αθήνας και ο χαρακτήρας του δημόσιου χώρου μέσα από τρεις ταινίες. "Φτήνα τσιγάρα" του Ρένου Χαραλαμπίδη, "Κλαις;" του Αλέξανδρου Βούλγαρη και "Από την άκρη της πόλης" του Κωνσταντίνου Γιάνναρη.]