Συγκριτική ανάλυση αρχιτεκτονικής : Villa Savoye, Fallingwater - Τζορμπατζίδης, Γιώργος ([χ.ό.], 2004)
[Πρόκειται για μια διάλεξη που χωρίζεται σε τρία τμήματα: Σύντομη παρουσίαση του Fallingwater, της Villa Savoye και συγκριτική θεώρηση των δύο κατοικιών. Το εισαγωγικό σημείωμα περιγράφει το γενικότερο πλαίσιο σύλληψης των δύο κατοικιών και την εκδοχή των αρχών του 20ού αιώνα. Αντί επιλόγου ο γράφων παραθέτει το γενικό συμπέρασμα που προκύπτει από την όλη εργασία.]