Βαριόμαστε στην πόλη : η περιπέτεια της καταστασιακής σκέψης για την πόλη - Λιόκαλος, Σταύρος ([χ.ό.], 2004)
[Η πορεία των σκέψεων της οργάνωσης "Καταστασιακή Διεθνής" για την πόλη και την πολεοδομία και η κριτική τους.]