Αθήνα-Ρώμη : επεμβάσεις σε ιστορικά κτίρια : μια συγκριτική θεώρηση - Δρέλλα, Αννα ([χ.ό.], 2004)
[Η ελληνική και η ιταλική αντιμετώπιση του θέματος των αποκαταστάσεων. Αναφορά σε παραδείγματα της Αθήνας και της Ρώμης. Συμπεράσματα για την ελληνική και ιταλική πραγματικότητα.]