Αρχιτεκτονική του τουρισμού : στοιχεία-τάσεις-σταθμοί της συνθετικής πορείας της από το 1950 έως σήμερα με έμφαση στην Ελλάδα και δευτερευόντος στο εξωτερικό : αναφορά στην κοινωνικοοικονομική ανθρωπολογική και χωροταξική διάσταση της - Καρατζά, Κατερίνα ([χ.ό.], 2004)
[Τουριστική αρχιτεκτονική στην Ελλάδα και δευτερευόντος στο εξωτερικό. Αναφορά στην κοινωνικοοικονομική ανθρωπολογική χωροταξική διάσταση της.]