Τα παλιά βιομηχανικά κτίρια στην Ελλάδα και την Ιταλία : αρχές επανάχρησης και σύγκριση παραδειγμάτων: Πάτρα-Βόρεια Ιταλία - Κοκκίνη, Αποστολία ([χ.ό.], 2004)
[Το θέμα σχετίζεται με τη σύγκριση ανάμεσα σε ήδη επαναχρησιμοποιημένα κτίρια στην Ιταλία και σε αχρησιμοποίητα στην Ελλάδα ως αφορμή για κατάθεση προτάσεων μελλοντικά για τα ελληνικά βιομηχανικά κελύφη.]