Αντώνης Τρίτσης : η συμβολή στην ελληνική πολεοδομία - Μαζαράκη, Θεανώ ([χ.ό.], 2004)
[Πολεοδομικό έργο και όραμα του Αντώνη Τρίτση από την πληθώρα των θεμάτων με τα οποία ασχολήθηκε ο Αντώνης Τρίτσης ως μελετητής, υπουργός ΧΟΠ και δήμαρχος Αθηναίων. Η διάλεξη αναφέρεται στη συμβολή του στην πολεοδομική σκέψη και πρακτική στην Ελλάδα μέσα από την παρουσίαση 5 θεμάτων με τα οποία ιδιαίτερα ασχολήθηκε: Ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας, αυθαίρετη δόμηση, Ε.Π.Α. τοπική αυτοδιοίκηση, τραμ.]