Το σχολείο και το παιδί : μια προσπάθεια ψυχογραφήματος του σχολικού χώρου - Αθανασοπούλου, Χαρίκλεια ([χ.ό.], 2004)
[Αφορά μια προσπάθεια να εξετάσουμε πώς τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του σχολικού χώρου επηρρεάζουν την ψυχολογία του παιδιού στις ηλικίες 5-12 ετών.]