Ανακυκλώνοντας στοιχεία του χθες, ένα σχόλιο στην επανάχρηση - Τζαχρήστα, Πολυξένη ([χ.ό.], 2004)
[Μέσα από μια αναγνώριση σε δέκα παραδείγματα επανάχρησης στην Αθήνα επισημαίνουμε χειρισμούς αλλαγής χρήσης.]