Μετανάστες : εξερευνώντας τη χωρητικότητα της συνάντησης - Τηλεμάχου, Τηλέμαχος
[Διερευνούμε πως μπορεί να εκφραστεί χωρικά αυτή η νέα σχέση των μεταναστών με την πόλη. Δηλαδή μέσω ενός χώρου που θα αποτελεί αφορμή για συνάντηση.]