Μια νέα αστική κοινότητα στο Βερολίνο - Καρύδης, Νίκος Δ
[Η ανάγκη για μια νέα χωρική συνένωση μιας μέχρι το 1989 διχασμένης πόλης δίνουν την ευκαιρία για μία διατύπωση νέων αρχών αστικού σχεδιασμού. Βασικά στοιχεία αυτών είναι η επαναφορά της παραδοσιακής τυπολογίας δρόμων και πλατειών καθώς και η προσπάθεια ενσωμάτωσης ενός σύνθετου φάσματος λειτουργειών σε περιορισμένη αστική έκταση. ]