Το νερό ως σκηνικό στη Λουμπάρδα - Παπαχρήστου, Μαρία
[Ο ιδανικός τρόπος ζωής στην παραλία ήταν ο στόχος αυτής της διπλωματικής. Με τη βοήθεια του τοπίου της Λουμπάρδας, το υδάτινο στοιχείο, οργανώσαμε μια ακτή όπου ο λουόμενος μπορεί να βρίσκεται όλη τη διάρκεια της μέρας.]