Εναλλακτικός τρόπος κατοίκισης και αξιοποίησης βιομηχανικού συγκροτήματος στην Ελευσίνα - Γαβαλά, Κωνσταντίνα
[Πρόταση στο δήμο της Ελευσίνας για την αξιοποίηση του ανενεργού εργοστασίου Κρόνος στην παράκτια πρώην βιομηχανική ζώνη της Ελευσίνας. Προτείνεται η δημιουργία πολεοδομικής ενότητας ανάμεικτων χρήσεων στα πλαίσια του οποίου προβλέπονται: 1) οικιστική περιοχή, η οποία θα ανταποκριθεί στη δυνατότητα φιλοξενίας ανθρώπων, 2) δημόσια περιοχή, η οποία περιλαμβάνει ενότητες πολιτιστικών, εργαστηριακών, και εμπορικών δραστηριοτήτων για την τυπική κοινωνία και τους επισκέπτες.]