Σύγχρονο μοναστήρι στην Παλαιόπολη της Άνδρου - Ταλαγάνη, Αριστέα
[Πρόκειται για μια σύγχρονη κατασκευή στην Παλαιόπολη της Άνδρου. Προκειμένου να επιτευχθεί η δημιουργία θρησκευτικού συναισθήματος δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο "συμβολικό φως". Κυρίαρχα στοιχεία της σύνθεσης: προσανατολισμός, γη (κλίση εδάφους), φως. ]