Παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή του ακρωτηρίου Δρεπάνου - Χριστοφάκη, Ειρήνη
[Στόχος της διπλωματικής είναιη αποκατάσταση και λειτουργία των δικτύων της φύσης με επεμβάσεις ήπιου χαρακτήρα στην περιοχή του ακρωτηρίου Δρεπάνου. Γίνεται αποκατάσταση του ρέματος Βολιναίου που βρίσκεται στην περιοχή και κάποιες σημειακές παρεμβάσεις στην παραλία με ξύλινες ελαφριές κατασκευές και στην περιοχή του ρέματος με κάποια καταλύματα.]