Πολεοδομική αναδιάρθρωση των αμαξοστασίων ΟΣΕ και ΗΣΑΠ στον Πειραιά - Γιουνής, Ιωάννης
[Η κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της πόλης μέσα από μια πολεοδομική παρέμβαση σε ένα χώρο, σήμερα υποβαθμισμένο, ο οποίος όμως εκτός των συγκριτικών πλεονεκτημάτων τα οποία έχει, διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης μητροπολιτικής περιοχής.]