Πειραματικό αγροτουριστικό συγκρότημα εξοικονόμησης ενέργειας στην Τζιά - Ασημακοπούλου, Ελένη
[ Πειραματικό αγροτουριστικό συγκρότημα σε ορεινή αγροτική περιοχή της Τζιάς. Έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην χρήση παθητικών βιοκλιματικών συστημάτων εμπνευσμένων από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Έτσι έχει αναπτυχθεί ένα κτιριακό συγκρότημα φιλοξενίας με συνδιασμό συγχρόνων και τοπικών υλικών με κάποια πρότυπα συστήματα αερισμού-δροσισμού, εφόσον βάσει σεναρίου το κτίριο λειτουργεί το καλοκαίρι. Στο cd παρατίθενται όλα τα προσχέδια και σχέδια και λεπτομερέστατη ανάλυση. ]