Εφήμερες κατασκευές για έκθεση βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως - Σαριδάκη, Μαρία
[Εφήμερη κατασκευή για μια έκθεση βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως. Μελέτη ευέλικτου συστήματος για προσαρμογή του σε οποιοδήποτε τόπο και για διαφορετικές ανάγκες έκθεσης.]