Ινστιτούτο γεωλογικών υποθαλάσσιων ερευνών στο ακρωτήρι της Σαντορίνης - Γούδα, Γεωργία - Αφροδίτη
[Η δημιουργία ενός ινστιτούτου υποθαλλάσιων ερευνών στο Ακρωτήρι, στον Όρμο Μπάλλου. Ασχολείται με τις υποθαλλάσιες ηφαιστειακές δραστηριότητες σε συνδυασμό με το Ι.Γ.Μ.Ε. .]