Παρέμβαση στο φυσικό τοπίο της Ρόδου : πορεία από τον οικισμό στη λίμνη των Νάνων - Χατζηδιάκου, Ευαγγελία
[Στην περιοχή της Έμπωνας Ρόδου, υπάρχει ένας εγκατελειμμένος παραδοσιακός οικισμός, ο οικισμός των Νάνων. Η μελέτη περιλαμβάνει αποκατάσταση των παλιών κτισμάτων, προσθήκη νέων χρήσεων, καθώς και μια διαδρομή που οδηγεί σε μια νέα λίμνη.]