Το δώρο στον ορίζοντα της πόλης - Χατζηανδρέου, Αλκιβιάδης
[Ορίζοντας της πόλης: η δυναμική της να συνδιαλέγεται με το άγνωστο. Διεύρυνση του ορίζοντα: η συνάντηση με το άγνωστο. Εισήγηση μιας αστικής γιορτής ως αφορμή για συναντήσεις μέσα στην πόλη.]