Κοινωνικό κέντρο στα Πατήσια - Όκκας, Γεώργιος
[ Κοινωνικό και πολιτιστικό κέντρο στον χώρο του πρώην εργοστασίου ζυθοποιίας και παγοποιίας Fix (Πατησίων και Γαλατσίου). Εγκαταστάσεις εργαστηρίων τέχνης και πολυμέσων με παράλληλη επεξεργασία υπαίθριων χώρων στάσης και περιπάτου.]